onsdag 4 februari 2009

Familjen underbar

Jag har en familjen underbar... jag har nämt den förut... Jag lever med männsikor som har en fantastisk humor, integritet och personlighet.
Mitt i livet, där jag lever med att prata mens och ägglossning, TV-sladd och chips eller inte chips. Vems diskmaskin det är, hur många böcker som ska läsas och vems det är som ska läsa...
Så mitt i livet, dimper det ner binde reklam, vilket leder till pratet om mens, barn, humörsvägningar och annat pubertalt... även detta får jag dela med min älskling...
Vilket vi kan konstatera att det är märkligt att reklamen för bindor exklusivt vänder sig till hur "mammor" ska göra sin dotters tonårstid lite bättre och enklare (sänder här en tanke till alla dessa tonårs flickor som kommer få en helvetisk uppväxt eftersom de inte har en mamma utan en pappa som kommer lotsa dem igenom mens och bindor o humörsvägningar..., hur ska dessa pappor klara av det?
Reklamen - kommer det bara till mammor/kvinnor? Blir papporna utan denne reklam för bindor?
Det verkar dock som always menar på, att det är endast mammor som kan förse sina döttrar med rätt guidning genom livet och mensen... hmmm märkligt...måtte inte mamma vara död eller vet du va, att ungen växer upp med två böggar....undrar vad som är värst, att växa upp med två kvinnor med PMS eller två böggar...enligt always alltså?)

Men det var en parantes... rolig parantes dock...

Mitt i livet, mitt i vardagen samtal om stort och smått, i vardagslyx med kex och ost och Det okända på tv. Mitt i kärleken, så lever jag med sju personer, nära och verkligt.
Där vi stångas, kramas och lever våra liv...mitt i matlagning, jobb, sorg, tårar och rädslor, skratt och galenhet...

Mitt i livet, dimper det ner reklam som exkluderar och får människor att krympa...
Mitt i livet lever jag med människor som inkluderar och får mig att växa....

Inga kommentarer: